Hovedgaden

Om hovedgaden


Botilbuddet Hovedgaden, Vestergade 30 i Ranum, blev etableret i 1994, ejendommen er beliggende midt i Ranum by.


Huset har plads til 5 beboere. Den 490m2 store beboelse indeholder: Forgang/vaskerum, køkken/alrum, fælles stue, depot og cykelskur. Der er en lejlighed indrettet til par - derudover 3 lejligheder med eget bad.

Separat findes køkken, teater/musikrum, som benyttes af såvel Kollektivet, som Sirenen og Hovedgaden. Til huset hører også en lukket gårdhave.

Huset afspejler en hjemlig, tryg, åben og venlig atmosfære.

Nøgleord for fællesskabet er: Livskvalitet, ansvar, medindflydelse, fællesskab.

Hverdagen er struktureret og overskuelig, tilrettelagt med hensyntagen til den enkeltes ressourcer, ønsker og behov.

I det trygge fællesskab arbejder vi på, at beboerne, udvikler et selvstændigt liv, med stor ansvarsfølelse for sig selv og ikke mindst hinanden. 


Aktivitetsniveauet er højt og gerne i samarbejde med beboere og medarbejdere i de to øvrige huse.

Af fællesaktiviteter kan nævnes: Fødselsdagsfester, julefrokost, vinter og efterårsrejse, bowling, aftenskole, svømning, hockey, fodbold, forældredag, sommer tur til Skagen. Vi har et tæt samarbejde med beboernes forældre.

Beboerne er i beskyttet beskæftigelse i Kollektivet efter § 104. Hovedgaden er godkendt med 3 pladser efter § 108 samt 2 pladser efter § 107.

Der er personaledækning om morgenen og efter beboernes arbejdstid indtil kl. ca 21. I weekenderne er der personaledækning 10 timer pr. dag. Fredag er fast hjemmedag.

Nattevagt kan tilkaldes fra Kollektivet.


Kontakt:

Hovedgaden

Vestergade 30

9681 Ranum

Tlf.: 64637006

Mail: Kontakt@kollektivetranum.dk